HOC OPLEIDING & TRAINING
Bolwerk 2 | 9471 AT | Zuidlaren
Telefoon: 050 - 409 2663
E-mail: info@hoctraining.nl
Home     Nieuws     Inspectie controleert streng op Code 95
Offerte aanvragen Aanmelden Informatie aanvragen

Inspectie controleert streng op Code95


Onlangs heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport in de Telegraaf aangegeven dat er geen enkele uitstel zal plaatsvinden van de Code 95 verplichting. “Wij gaan streng controleren en kennen geen pardon.”

“Dat chauffeurs nu in de problemen komen, hebben ze grotendeels aan zichzelf te wijten. Het is al jaren bekend dat deze datum er aan zat te komen. Maar veel rijders hebben het voor zich uitgeschoven en denken dat het niet zo’n vaart loopt en er toch niet gehandhaafd wordt. Maar dan rekenen ze buiten de waard”, waarschuwt Lianne Sleutjes van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). “Wij gaan streng controleren en kennen geen pardon.”

Beroepschauffeurs met een rijbewijs C dat is afgegeven vóór 10 september 2009, hebben voor de eerste periode van verplichte nascholing zeven jaar (i.p.v. vijf jaar) de tijd gekregen om aan de eis van 35 uur nascholing te voldoen.

Dit betekent dat u uiterlijk 9 september 2016 een geldige code 95 op het rijbewijs moet hebben. Deze is dan geldig tot 10 september 2021.


HOC Opleiding & Training biedt ook in de zomervakantie opleidingen aan die meetellen voor de code 95, klik hier voor een overzicht.
 

Referenties

Randstad Uitzendbureau BV
MF uitzendbureau Veendam
Royal Christmas
Bollegraaf Recycling Machinery
Aannemers bedrijf Lamein B.V.
Impact
Kisuma Chemicals BV
tempo-team inhouse services
 
Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Google+

Youtube

Pinterest
Heeft u vragen? Bel ons gerust
050 - 4092663
Of stuur een e-mail

Facebook

Twitter

Linkedin
HOC Opleidingen - Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek
HOC Opleiding en Training opereert in heel Nederland:
Noord Holland, Overijssel, Groningen, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Drenthe, Noord Brabant, Flevoland, Gelderland, Friesland en Utrecht