HOC OPLEIDING & TRAINING
Bolwerk 2 | 9471 AT | Zuidlaren
Telefoon: 050 - 409 2663
E-mail: info@hoctraining.nl
Home     Opleiding     VCA en VCA-VOL     Proefexamen VCA
Offerte aanvragen Aanmelden Informatie aanvragen

Proefexamens VCA

Voor een optimale voorbereiding op uw VCA examen, kunt u kennismaken met een gratis VCA proefexamen CBT (Computer Based Testing) via gratis proefexamen downloaden. Voor het VCA examen via CBT hebben wij voor u ook een demonstratie met uitleg beschikbaar.
 

Meer proefexamens VCA maken?

U kunt via  www.vca-proefexamens.nl tegen een kleine vergoeding meer oefenexamens maken en uw kans op een goed resultaat bij het echte VCA-examen aanzienlijk verhogen. U kunt daar kiezen voor proefexamen B-VCA (vcab), proefexamen vol vca en proefexamen vil vcu. Via trainingen oefent u met honderden vca vragen. Na alle trainingen op vca proefexamens krijgt u advies of tips om de hoogste score examen VCA te behalen.

 

Offerte aanvragen Aanmelden Informatie aanvragen

Referenties

Royal Christmas
tempo-team inhouse services
Randstad Uitzendbureau BV
Impact
Aannemers bedrijf Lamein B.V.
Bollegraaf Recycling Machinery
MF uitzendbureau Veendam
Kisuma Chemicals BV
Veel gestelde vragen:
Is er een VCA Arabisch examen beschikbaar ?

Er is een VCA Arabisch proefexamen beschikbaar.

VCA Infra adviseert kandidaten het volgende:
We verzoeken alle kandidaten die overwegen om te kiezen voor een examen in het Arabisch om eerst het proefexamen Arabisch te maken. De reden hiervoor is dat het examen is geschreven in het Modern Standaard Arabisch, de schrijftaal in de Arabische wereld. En dat is de juiste keuze. Maar men spreekt dat nergens, men spreekt het landsdialect. En op de werkvloer worden veelal Engelse en Franse termen gebruikt voor instrumenten en processen. Dan zijn de Arabische termen onbekend voor de kandidaten die de test in Nederland doen. Daarnaast is er een behoorlijk onderwijsniveau nodig voor het lezen van het Modern Standaard Arabisch die pas op school wordt aangeleerd.

De vertalingen van de Arabische items zijn overigens door verschillende partijen na vertaling nogmaals gecontroleerd: op spelling, op grammatica, op (on)zorgvuldigheid en op leesbaarheid.  Er zijn geen fouten gevonden.

Mocht men het proefexamen lastig vinden dan raden wij de Arabisch sprekende kandidaten aan om een moderne Europese taal te kiezen zoals het Engels.

Download hier het VCA Arabisch proefexamen.

 
Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Google+

Youtube

Pinterest
Heeft u vragen? Bel ons gerust
050 - 4092663
Of stuur een e-mail

Facebook

Twitter

Linkedin
HOC Opleidingen - Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek
HOC Opleiding en Training opereert in heel Nederland:
Noord Holland, Overijssel, Groningen, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Drenthe, Noord Brabant, Flevoland, Gelderland, Friesland en Utrecht