HOC OPLEIDING & TRAINING
Bolwerk 2 | 9471 AT | Zuidlaren
Telefoon: 050 - 409 2663
E-mail: info@hoctraining.nl
Home     Over HOC     Mission Statement
Offerte aanvragen Aanmelden Informatie aanvragen

Mission Statement HOC


HOC Opleiding & Training biedt al meer dan 20 jaar een breed scala aan gerenommeerde opleidingen op het gebied van transport, logistiek en veiligheid. Wij geloven oprecht dat we alleen maar succes kunnen hebben wanneer we open, eerlijk en betrouwbaar in de maatschappij staan. Wij zijn een betrokken aanhanger van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Wij geloven ook dat succes alleen verkrijgbaar is wanneer we in staat zijn om aan de voorkant van veranderingen te staan, en te blijven.

De trainingen die wij geven dragen bij aan het creëren van een veilige werkomgeving. De deelnemers leren vooral proactief om te gaan met materiaal en materieel: met respect en zorgvuldigheid.

Onze betrokken trainers brengen met passie hun kennis en praktijkervaring over op de deelnemers. Deze deelnemers worden geacht om deskundig, veilig en vakbekwaam te kunnen werken, nu en in de toekomst. Onze kennis staat ter gebruik voor onze klanten.

Wij beseffen dat we alles wat wij nastreven alleen kunnen realiseren met een sterke basis van deskundigheid van onze medewerkers. Elke stap, in elk proces, moet kloppen; van het opnemen van de telefoon tot en met de facturatie. De basis van het contact met onze klanten kent de overtuiging van wederzijdse eerlijkheid en betrokkenheid, in respect voor elkaar; fair zijn.
Wij bouwen graag aan langdurige relaties die zorg dragen voor continuïteit.

En weet u... het jezelf een goed leven geven, begint feitelijk met een goed leven geven. En dat vergt lef en moed.Offerte aanvragen Aanmelden Informatie aanvragen

Referenties

Aannemers bedrijf Lamein B.V.
Kisuma Chemicals BV
Randstad Uitzendbureau BV
MF uitzendbureau Veendam
tempo-team inhouse services
Impact
Royal Christmas
Bollegraaf Recycling Machinery
 
Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Google+

Youtube

Pinterest
Heeft u vragen? Bel ons gerust
050 - 4092663
Of stuur een e-mail

Facebook

Twitter

Linkedin
HOC Opleidingen - Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek
HOC Opleiding en Training opereert in heel Nederland:
Noord Holland, Overijssel, Groningen, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Drenthe, Noord Brabant, Flevoland, Gelderland, Friesland en Utrecht